Detalii Proiect

Lucrare atribuită din partea unei importante companii la nivel European, pentru a proiecta, realiza și certifica un număr de peste 40 de sheltere transport cu precise cerințe din punct de vedere tehnic și funcțional.  Shelterele au dimensiunea ISO 20 de tip 1CC (mm. 6,058 x 2,438 x 2,591), având certificarea CSC – TIR cu inspecția aferentă.

Acestea au fost realizate îndeplinind stricte cerințe împotriva coroziunii, împotriva agenților atmosferici duri precum praf și nisip, salinitate, radiații solare înalte, umiditate, îngheț, vânt, zăpadă și gheață, cu o rezistență la temperaturi de – 40 °C până la +70 °C.

Pentru vopsire s-a respectat un ciclu în multi strat, cu o pregătire anterioară prin sablare, îndeplinind o anumită valoare de micron, culoarea externă fiind verde, cu un precis grad de opacitate.

Au fost realizate sheltere transport pentru a deservi ca și cameră de operare și fac parte dintr-un amplu și important proiect dezvoltat la nivel național pentru Transportul de Gaze Naturale. Shelterele au fost realizate întocmai pentru a îndeplini în totalitate cerințele Beneficiarului final.

Fiecare structură are o dimensiune metri 6.00 x 2.44 x 3.15 și este realizată pe structură metalică dimensionată corespunzător cu patru blocuri de unghi la nivelul structurii acoperișului, pentru a permite o rapidă manipulare. Ciclul de vopsire este în dublu strat îndeplinind un anumit număr de micron.

La interior, pereții și acoperișul prezintă o dublă izolație, fiind realizată cu panouri sandwich în vată minerală și strat de vată minerală de sticlă. Bazamentul prezintă de asemenea o dubla izolație iar la interior pardoseala este de tip flotantă, cu suprafața externă în laminat plastic antistatic și antiderapant.

Bazamentul este realizat pentru a susține o încărcare distribuită de 1500kg/mp.  La nivelul bazamentului, sunt prevăzute sistemele de prindere și fixare pentru picioarele de sprijin ale containerului, ce vin montate și reglate în locație.

Shelterul prezintă o ușa de acces metalică și sisteme etanșate de acces cabluri în container, dimensionate și poziționate în baza necesității fiecărei locații de instalare.

Call Now Button