Detalii Proiect

Proiect realizat pentru un cunoscut restaurant pescăresc de pe litoral Mării Negre, acestea venind în sprijin pentru fluxul mare de persoane în special în sezonul estival de vârf dar și în restul anului.

Grupurile sanitare sunt realizate în containere izolate sanitare, Serie 200, fiecare modul fiind individual și având lungimea de cinci metri și înălțimea de trei metri.

Structura este realizată în profile metalice zincate ramforsate iar partea inferioară prezintă o structură menită să înglobeze rezervorul de reziduri.

Pe întreaga structură este aplicat un strat de primer iar ulterior o vopsea bicomponentă, adecvată mediului marin.

Pereții și acoperișul sunt realizați în panouri sandwich cu grosimea de 50 mm, având suportul intern – extern în tablă zincată micronervurată vopsită la foc în culoare RAL 9002 iar miezul izolant termic în poliuretan.

Pardoseala este realizată în plăci de Betonyp (lemn ciment) finisat la interior cu un strat de linoleum R10 antiderapant, materiale indicate pentru grupurile sanitare și mediile umede.

Instalația sanitară este realizată cu wc-uri speciale pentru cabinele ecologice, cu pedală și jet de curățare a vasului de toaletă, având un consum de apă per ciclu de circa 5L.

În bazament este inclus un rezervor cu o capacitate de circa 2.400L cu indicator de nivel și valvă de închidere.

Fiecare dintre aceste containere izolate sanitare este complet dotat cu instalație electrică.

Call Now Button