Detalii Proiect

Au fost realizate sheltere tehnologice pentru a deservi ca și cameră de operare și fac parte dintr-un amplu și important proiect dezvoltat la nivel național pentru Transportul de Gaze Naturale.

Aceste sheltere tehnologice au fost realizate întocmai pentru a îndeplini în totalitate cerințele Beneficiarului final.

Fiecare structură are o dimensiune metri 6.00 x 2.44 x 3.15 și este realizată pe structură metalică dimensionată corespunzător cu patru blocuri de unghi la nivelul structurii acoperișului, pentru a permite o rapidă manipulare. Ciclul de vopsire este în dublu strat îndeplinind un anumit număr de micron.

La interior, pereții și acoperișul prezintă o dublă izolație, fiind realizată cu panouri sandwich în vată minerală și strat de vată minerală de sticlă.

Bazamentul prezintă de asemenea o dublă izolație iar la interior pardoseala este de tip flotantă, cu suprafața externă în laminat plastic antistatic și antiderapant.

Bazamentul este realizat pentru a susține o încărcare distribuită de 1500kg/mp.

La nivelul bazamentului, sunt prevăzute sistemele de prindere și fixare pentru picioarele de sprijin ale containerului, ce vin montate și reglate în locație.

Shelterul prezintă o ușă de acces metalică și sisteme etanșate de acces cabluri în container, dimensionate și poziționate în baza necesității fiecărei locații de instalare.

Call Now Button