Detalii Proiect

Containere modulare: ele reprezintă cea mai bună soluție, pentru a înfrunta cu promptitudine situațiile de urgență.

Realizat în timpi foarte scurți, acest proiect vine în sprijinul unui Centru de Sănătate din Județul Alba și a inclus dotarea centrului cu patru noi module container cu funcțiunea de ambulatoriu provizoriu și un modul container cu funcțiunea de grup sanitar.

Acestea sunt realizate în containere izolate Serie 200, fiecare modul fiind realizat individual și având lungimea de șase metri.

Structura este realizată în profile metalice zincate cu grosime de 2mm iar la exterior, la solicitarea beneficiarului, este vopsită în culoare albastru, RAL 5010.

Atât pereții cât și acoperișul sunt realizați în panouri sandwich cu grosimea de 50mm, având suportul intern – extern in tabla zincată micronervurată vopsită la foc în culoare RAL 9002 iar miezul izolant termic în poliuretan.

Pardoseala este izolată cu panouri sandwich în poliuretan și suprafața internă de finisaj este în linoleum antibacterian și antialunecare, adecvat pentru mediul medical.

Tâmplăria este în aluminiu și PVC, realizată în aceeași culoare alb RAL 9010 iar geamurile sunt termopan cu bare sau plasă de țânțari.

Fiecare dintre aceste containere modulare este complet dotat cu instalație electrică, instalația sanitară necesară, încălzire și răcire.

Call Now Button