Detalii Proiect

Container MODEL SERIE 200 –
CASA DE BILETE CETATEA FElDIOARA
dimENSIUNE MT. 6.04 x 2.48 x 2.76h (2.40 h util)

Gandit, proiectat si realizat in scopul utilizarii de catre Cetatea Feldioara pentru casa de bilete de la poalele Cetatii.

Desi s-a optat pentru o solutie rapida, principalele caracteristici pe care le-am avut in vedere la momentul proiectarii au fost: designul cat mai atragator si care ar putea cat mai bine sa se potriveasca decorului dar si practicipatea acestuia.

A fost realizat pe structura Containerului izolat Serie 200, Structura realizata din profile metalice zincate.

Atat peretii interni cat si acoperisul sunt realizati din panouri sandwich cu miez izolant din poliuretan expandat, astfel incat, sa ofere o izolatie termica adecvata, in vederea asigurarii personalului confortul necesar.

De asemenea, si pardoseala containerului este izolata, cu panouri in polistiren, contribuind la o izolatie optimala.

Peretii externi realizati in profile de fatada de lemn compozit (W.P.C.) avand in compozitie 60% lemn, 35 % polietilen HD si 5% aditivi cu grosimea de 21mm, material cu un aspect natural de lemn dar, cu o durabilitate si o rezistenta ridicata, ce nu isi schimba notabil culoarea cu trecerea timpului si nu necesita o intretinere pediodica.

Containerul este completat dotat cu instalatie electrica, instalatie de incalzire si racire cat si instalatie sanitara, avand un grup sanitar propriu pentru personalul ce deserveste, asigurand conditii optime.

Call Now Button