Detalii Proiect

Construcție realizată din îmbinarea a patru containere de tip Serie 200, rezultând un spațiu de aproximativ 60 mp. Spațiul deservește o spălătorie industrială de materiale textile din Județul Brașov, fiind dedicată unei singure ramuri din portofoliul de servicii oferite, iar construcția propriu-zisă este împărțită la interior într-o zonă de curățare a bunurilor și un grup sanitar.

Structura acestui birou din containere îmbinate este realizată din profile metalice zincate. Pereții și acoperișul sunt realizați în panouri sandwich oferind o bună izolație termică. Particularitatea acestei construcții este dată de pardoseala special calculată și realizată astfel încât să se preteze unui astfel de mediu și să susțină utilajele specifice unui astfel de proces.

Construcția prezintă instalație electrică, instalație sanitară proprie, instalație de încălzire și răcire a spațiului, pentru un confort sporit. Pentru oferte personalizate cu privire la birou din containere îmbinate, vă rugăm să ne contactați

Call Now Button