Detalii Proiect

Echiparea organizării de șantier pentru un tronson de autostradă în sudul – estul țării. În vederea organizării de șantier, au fost realizate la comandă o serie de construcții compuse din containere îmbinate de tip Serie 200, dotate corespunzător pentru spații de birouri, laborator, vestiar cu grupuri sanitare, prim – ajutor cât și spații de depozitare.

Construcția de birouri și laborator are o dimensiune aproximativă de 280mp, fiind realizată din containere cu dimensiunea de 7 și respectiv 5 metri, compartimentată conform necesității beneficiarului.

Pe lângă acestea, s-a mai realizat, de asemenea, o construcție de birouri și sală de întâlniri. Întreaga construcție are o dimensiune de aproximativ 80 mp.

Toate construcțiile sunt complet echipate cu instalație electrică, instalație de încălzire / răcire și instalații sanitare.

Pe lângă acestea, în cadrul organizării de șantier am livrat de asemenea și o serie de containere de tip Serie 200, individuale, ce făceau obiectul: Punct de prim – ajutor, container birou supraveghere șantier, fiecare fiind dotate și cu grup sanitar propriu.

S-au livrat și o serie de containere depozitare noi cu dimensiunea atât de 20’ (6.058 x 2.438 x 2.591mm) cât și de 15’ (4.400 x 2.438 x 2.591mm).

Acestea sunt dotate cu instalație electrică și rafturi metalice depozitare materiale, montate pe laturile perimetrale libere ale containerului.

O serie de cabine de pază au fost livrate încă din faza incipientă a proiectului, acestea fiind necesare în diferite puncte de-a lungul întregii lucrări.

Call Now Button