Detalii Proiect

Construcție realizată în containere Serie 200 îmbinate, rezultând un spațiu de aproximativ 60mp, studiat împreună cu clientul pentru a deservi ca punct de vânzare a produselor de panificație într-o zonă de trafic intens.

Întreaga structură este realizată din profile metalice zincate și este vopsită în culoare gri cenușiu RAL 7012, aleasă de către client.

Pereții sunt realizați în panouri sandwich cu grosimea necesară pentru a asigura un nivel de coeficient termic adecvat. Atât la interior cât și la exterior, panourile de perete au fost alese în culoarea RAL 7012.

Izolația acoperișului este realizată cu panouri sandwich iar structura acoperișului este calculată pentru a suporta încărcarea de zăpadă aferente ariei geografice unde construcția vine amplasată.

Pardoseala este studiată pentru un trafic intens și pentru curățarea facilă.

Construcția prezintă pe latura frontală două vetrate fixe și o ușă de acces dublă, cu geam termopan securizat laminat și jaluzele exterioare în aluminiu, tâmplăria fiind și aceasta aleasă în culoarea RAL 7012.

Fiecare latură laterală vine de asemenea dotată cu câte două vetrate fixe, avand aceleași caracteristici tehnice precum cele montate pe latura frontală.

Construcția realizată din containere Serie 200 îmbinate este dotată cu grup sanitar pentru personalul propriu și cu un spațiu de depozitare și de aprovizionare cu marfă.

Call Now Button