Detalii Proiect

În cazul situațiilor de urgență, containerele modulare pot reprezenta soluția ideală, fiind realizate în timpi destul de restrânși dar, dotate și echipate corespunzător situațiilor, oferind confortul și condițiile necesare desfășurării activității medicale.

În cadrul acestui proiect s-au realizat și furnizat către un spital din țară, un Ansamblu de șapte containere modulare de logistică medicală, triere și găzduire temporară.

Acestea sunt realizate în containere izolate Serie 200, fiecare modul fiind realizat individual și având lungimea de opt metri.

Structura este realizată în profile metalice zincate cu grosime de 2 mm iar la exterior, la solicitarea beneficiarului este vopsită în culoare gri argintiu, RAL 9006.

Atât pereții cât și acoperișul sunt realizați în panouri sandwich cu grosimea de 60 mm, având suportul intern – extern în tablă zincată micronervurată vopsită la foc în culoare RAL 9002 iar miezul izolant termic în poliuretan.

Pardoseala este izolată cu panouri sandwich în poliuretan și suprafața internă de finisaj este în linoleum antibacterian și antialunecare, adecvat pentru mediul medical.

Tâmplăria este în aluminiu și PVC realizată în aceeași culoare alb RAL 9010 iar ferestrele sunt cu deschidere oscilobatantă, geam termopan și prezintă jaluzele exterioare în aluminiu.

Fiecare dintre aceste containere triere este complet dotat cu instalație electrică, instalația sanitară necesară, încălzire și răcire.

Call Now Button