Detalii Proiect

Proiect realizat și dat în folosință în anul 2015 ce prevedea realizarea, livrarea și montarea de containere și cabine tehnice de control, mai exact: containere vamă, cabine control cu copertinele aferente zonelor de control cât și pasarele metalice de verificat camioane.

Pentru dotarea punctului de trecere frontieră s-au prevazut diferite tipologii constructive care se împart în:

Containere Modulare

S-au realizat un total de 36 de containere și cabine tehnice de control, toate realizate în tipologia Serie 200, având dimensiuni, dotări și echipări diferite, în funcție de domeniul de utilizare.

Proiectul includea o serie de containere cu uz tehnic, precum camere tehnice, dispecerate și birouri cât și containere ce deserveau punctul de trecere frontieră în vederea realizării de interviuri / reținere persoane / azil. Au fost incluse și containere cu funcțiunea de grupuri sanitare și vestiare pentru personalul punctului de trecere.

Structuri Metalice

Toate cele 10 copertine de autoturisme, autocare și camioane au fost produse și ulterior montate în locație. Toate aceste copertine au la bază structuri metalice zincate acoperite cu plăci de policarbonat. Pentru toate construcțiile mai sus menționate s-a realizat calculul structural.

Call Now Button