Detalii Proiect

Proiectare și realizare construcție sediu pentru una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume.

Construcția realizată din containere tipologie Serie 200, a fost gândită și realizată pentru a deservi birourile unei importante fabrici de producție medicamente ce au intrat pe piața din România.

Întreaga suprafață construită este de aproximativ 650mp și este compusă din 45 de containere izolate și îmbinate, cu înălțimea externă de 3,20 mt prezentând o serie de particularități și aplicații speciale, întocmai pentru a garanta reacția la foc a construcției și respectarea normelor în vigoare dar, în același timp, oferind confortul și eleganța necesară.

Întreaga structură este realizată în profile metalice zincate cu grosime de 3 și 4mm iar la exterior, la solicitarea beneficiarului vine vopsită în culoarea verde, RAL 6018.

Acoperișul este izolat cu panouri sandwich de acoperiș, cu grosimea de 100bmm (respectiv 140 mm în dreptul cutelor de ramforsare), miezul în vată minerală cu densitate 100kg/mc și suportul intern în tablă zincată lisa, fara cute. Panouri certificate în clasa de reacție la foc A2-s1,d0.

La interior, vine montat tavan fals casetat iar construcția are înălțimea internă de 2,5 m.

Pereții externi sunt realizați în panouri sandwich cu grosimea de 100 mm, cu suportul extern în tablă zincată micronervurată vopsită la foc în culoare RAL 9002 și suport intern în tablă zincată lisa, prevopsită la foc în RAL 9010 iar miezul izolant termic și fonic în vată minerală.

Pereții interni sunt realizați în panouri sandwich cu grosimea de 100 mm, cu ambele laturi în tablă zincată lisa, prevopsită la foc în culoare RAL 9010 iar miezul izolant termic și fonic în vată minerală.

Panoruile sunt certificate având clasa de reacție la foc A2-s1,d0.

Podeaua este izolată cu dublu strat de vată minerală, creând o barieră termică. La interior, construcția este finisată cu linoleum pentru trafic intens iar în zona de birouri acesta vine acoperit cu mochetă.

Tâmplărie PVC cu șase camere cu geamuri termopan LowE + Ar.

Tâmplăria în aluminiu cu barieră termică, geam termopan LowE + Ar.

Construcția este dotată cu grupuri sanitare complet echipate.

Call Now Button