Detalii Proiect

Fiind o organizare de șantier cu o durată de execuție relativ lungă s-a hotărât să se opteze în întregime pentru construcții realizate pe structură metalică, astfel încât, profitând de avantajele acestor construcții metalice ușoare de tip RIVER, dintre care merită a fi menționate izolația termică superioară, înălțimea internă utilă mai mare, aspectul intern și extern elegant, confortul și raportul calitate – preț.

Și totul a început în octombrie 2011, cu prima clădire – corpurile de birouri: 2 construcții pe structură metalică unite prin intermediul unui coridor.

Urmând această construcție, se vor livra, realiate în aceeași tipologie constructivă: un laborator, o sală de mese, alte 2 clădiri de birouri de dimensiuni reduse, urmând ca, în 2013, să se livreze 2 clădiri de dormitoare.

Pereții și acoperișul

Pereții: au fost realizați din panouri sandwich cu grosimea de 60mm, panouri sandwich cu ambele laturi profilate, realizate din straturi exterioare de tablă zincată prevopsită cu miez izolant din poliuretan expandat.

Acoperișul acestei construcții a fost realizat din panouri sandwich cu grosimea de 50 mm, respectiv 90 mm în zona cutelor de ramforsare. Panourile sandwich prezentau ambele laturi profilate, realizate din straturi exterioare de tablă zincată prevopsită cu miez izolant din poliuretan expandat.

Acoperișul a fost finisat la interior cu un tavan fals casetat, peste care a fost montat un strat de vată minerală de 50mm grosime, pentru o izolație suplimentară.

Tâmplăria și instalațiile

Tâmplăria de proveniență Italia, este cu sticlă termopan. Ferestrele au fost realizate din profile PVC iar ușile externe și interne din profile de aluminiu. Întreaga tâmplărie a fost de culoare ALBĂ, RAL 9010. Instalațiile electrice interne au fost realizate foarte îngrijit, cu materiale de proveniență CE.

Call Now Button