Credem în ceea ce reprezintă munca, iar munca este formată din oameni, iar oamenii sunt o valoare unică și inestimabilă.

Suntem conștienți de importanța și impactul protejării locului de muncă, iar din acest motiv am considerat necesară obținerea Certificării ISO 45001.

Ne mândrim cu faptul că, începând cu acest an, societatea noastră, Euro Modul, deține și această certificare, ce protejează proprii noștri lucrători.

ISO 45001:2018 este unul dintre cele mai importante standarde ce funcționează la nivel internațional în domeniul sănătății și securității la locul de muncă.

Suntem și am fost mereu atenți la probleme precum sănătatea și securitatea la locul de muncă iar certificarea ISO 45001 permite așadar angajaților noștri, a clienților și altor interlocutori ai companiei să cunoască angajamentul și străduința companiei în respectarea acestor aspecte.

Managementul riscurilor asupra sănătății și securității lucrătorilor, are, de fapt, efecte pozitive asupra activităților, produselor și serviciilor.

Prin urmare, angajamentul Euro Modul este acela de a atinge niveluri din ce în ce mai înalte de siguranță, și vizează dezvoltarea durabilă și o îmbunătățire continuă.

Scopul nostru principal este de a lucra în siguranță și în deplină conformitate cu regulile.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Call Now Button